Hulpaanbod


Begeleiding op locatie

Veerkracht Jeugdhulp biedt verschillende vormen van begeleiding op locatie. Onze begeleiders hebben ieder hun eigen expertise en worden afhankelijk van de ontwikkelbehoefte en problematieken van de jongere ingezet. Samen met de huidige zorgaanbieder, de jongeren en/of het gezin stellen zij samen een begeleidingsplan op gericht op de ontwikkelbehoefte van het kind. Bekijk hieronder het aanbod.

Pedagogisch medewerkers

Wij werken samen met experts met ruime ervaring met kinderen en jongeren binnen diverse jeugdzorginstellingen. Onder deze instellingen vallen onder andere de gesloten JeugdzorgPlus, Justitiële Jeugdinrichtingen (JJI), open verblijf en behandelgroepen.

Sociotherapeut

Experts met ruime ervaring op leefgroepen binnen de kinderen jeugdpsychiatrie. Een sociotherapeut richt zich op de omgeving van mensen met een hulpvraag. Het sociale netwerk waarin mensen zich begeven en de steun die zij kunnen geven, heeft veel invloed op hoe iemand zich voelt en hoe iemand met problemen om kan gaan. Sociotherapie richt zich op het creëren van een veilige omgeving en goed sociaal vangnet.

Individuele één-op-één begeleiders

Experts met ruime ervaring binnen complexe casussen waarbij kinderen en jongeren individueel worden begeleid. Deze jongeren wonen vaak binnen de jeugdzorg of de kinderen jeugdpsychiatrie en worden deels van de groep af begeleidt.

Ook interessant voor jou

Neem vrijblijvend contact op!

Eerst even kennismaken of direct aanmelden? Laat je gegevens achter en wij komen hier spoedig op terug.