Doelgroep


Kinderen en jongeren

Wij bieden hulp aan kinderen en jongeren die uit een onstabiele of verwaarlozende situatie komen of op verschillende woongroepen zoals de gesloten JeugdzorgPlus instellingen hebben geleefd. Jongeren binnen deze groep hebben geen heftige psychiatrische stoornissen en bevinden zich niet binnen de forensische kaders.

Reguliere hulp bij Veerkracht Jeugdhulp

Veerkracht Jeugdhulp zet zich voor hen in om de juiste hulp en zorg te bieden. Wij bieden hiervoor verschillende hulpvormen aan, zoals kleinschalige woongroepen of ambulante zorg. We gaan altijd op een persoonlijke manier te werk om de kinderen en jongeren precies de hulp te bieden die zij nodig kunnen hebben.

Ook interessant voor jou

Licht verstandelijke beperking (LVB)

Kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) zijn door hun ontwikkeling extra kwetsbaar op zowel cognitief als sociaal emotioneel gebied. Zij hebben daarom behoefte aan extra begeleiding, structuur, duidelijkheid en voorspelbaarheid.

Meer informatie

Forensische jongeren

Jongeren met een forensisch profiel zijn in aanmerking gekomen of dreigen in aanmerking te komen met de politie en justitie. Vaak spelen verwaarlozing, trauma, een gebrekkig perspectief, een laag zelfbeeld en het netwerk een grote rol in deze problematiek.

Meer informatie

Complexe casussen

Sommige kinderen en jongeren komen door hun complexe problematiek niet mee met het reguliere hulpaanbod. Zij zijn door hun ontwikkeling extra kwetsbaar op sociaal emotioneel gebied. Zij hebben daarom behoefte aan extra begeleiding, structuur, duidelijkheid en voorspelbaarheid.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op!

Eerst even kennismaken of direct aanmelden? Laat je gegevens achter en wij komen hier spoedig op terug.